Week 16 en 17 - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Shanylla Santokhi - WaarBenJij.nu Week 16 en 17 - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Shanylla Santokhi - WaarBenJij.nu

Week 16 en 17

Door: Shanylla

Blijf op de hoogte en volg Shanylla

24 December 2010 | Suriname, Paramaribo

Hallo lieve mensen,

Fa u tan? Allemaal al in de kerststemming?

Met mij gaat het prima. Heb het de laatste dagen heel erg druk gehad op het werk, de weken vliegen voorbij en mijn laatste stagedagen komen steeds dichterbij. Oef!

Ik was aardig op weg met het personeelssysteem, maar ben voorlopig gestopt vanwege de drukte. De kerstkaarten voor het Nationaal Archief zijn inmiddels al af, zijn echt prachtig!
Ook heb ik twee brochures moeten maken voor opleidingen die gegeven worden door het Nationaal Archief zelf. Dat was ook een hoop werk. Ook ben ik begonnen met mijn stageverslag, maar vanwege de drukte denk ik toch dat ik dit ga bewaren voor mijn laatste stageweek.
Vandaag heb ik weer een gesprek met mijn opdrachtgever en na dit gesprek kan ik eindleijk starten met het maken van de prototype van de website.

Laatst hadden wij een personeelsvergadering, het was echt lachen. Het was een evaluatie over alles wat niet goed gegaan is en wel goed gegaan is in het jaar 2010.

29 december hebben wij afsluitingsfeest op het werk. Dat wordt weer gezellig met saoto soep, geroosterde kip en wijn :D

Van het werk heb ik zelfs een kerstpakket gehad, vond ik wel heel erg lief als stagiaire.

Vandaag heb ik een kerstbbq thuis met vrienden. Mijn hele huis is al mooi versierd met kerstversiering en lichtjes, ben echt helemaal in de kerstsfeer.

Ik weet nog niet precies wat ik morgen ga doen, denk dat ik kerst zal doorbrengen met mijn moeder. samen ontbijten etc.

Kadootjes moet ik nog kopen, tijdnood tijdnood. December is altijd zo een drukke maand, maar wel heel erg gezellig!!

Nou ik ga weer door met werken. heb foto’s voor jullie online gezet van mijn kerstversiering op werk en thuis.

Veel kijkplezier

Ik wens jullie alvast een vrolijk kerst toe! Hoop dat jullie het gezellig gaan hebben met een witte kerst.

Groetjes en tot snel weer.

Shanylla.

• 25 December 2010 - 13:39