Week 14 en 15
Door: Shanylla
Blijf op de hoogte en volg Shanylla
10 December 2010 | Suriname, Paramaribo
Hallo lieve mensen,
Alles goed met jullie?
Met mij gaat het prima. Heb het een beetje druk aan het werk. Het is nog steeds leuk hier in Suriname.
Op Srefidensie(35 jaar onafhankelijkheid) was ik naar een dragrace gegaan, dat was echt heel vet om te zien. Natuurlijk heb ik de foto's al voor jullie geplaatst. Ook op het Onafhankelijkheidsplein waren er activiteiten. Er was nog een hele week feest, maar ik heb het alleen op die dag gevierd.
Intussen ben ik weer begonnen met programmeren. Wij zijn nu bezig met het maken van een personeelssysteem. Wij zijn al aardig op weg.
Ook moest ik laatst een condoleance kaart maken namens het Nationaal Archief voor de Minister van Binnenlandse Zaken, zijn vrouw is overleden.
Mijn opdrachtgever vond de kaart echt goed gedaan, dus mag ik nu de kerstkaarten ontwerpen voor het Nationaal Archief.
Ik heb laatst meegedaan met de Senso end of the year rally. Het was mijn eerste rally, heel moeilijk maar ik vond het heel erg stoer en leuk. Heb echt genoten! Van de 38 equipes zijn wij geëindigd op de 25e plek, niet bepaald geweldig, maar voor de eerste keer vind ik het wel een prestatie. Helaas heb ik geen foto's van de rally.
Mijn kantoortje aan het werk heb ik laatst heel mooi versierd met mijn collega's, het ziet er prachtig uit. wij zijn één van de weinige die versierd hebben. Iedereen was komen kijken :P
Vandaag ga ik thuis versieren.
Lukt het nog daar met de kou? Ik heb foto's gezien van de sneeuw, gewoon prachtig!
Mis het wel hoor..
Nou ik zal het vandaag kort houden.
Hier nog de foto's:
Veel kijk plezier.
Tot snel weer.
Tan boeng,
Shanylla
Alles goed met jullie?
Vandaag ga ik thuis versieren.
Mis het wel hoor..
Nou ik zal het vandaag kort houden.
Hier nog de foto's:
Veel kijk plezier.
Tot snel weer.
Tan boeng,
Shanylla
10 December 2010 - 20:08
Maria:
succes met programmeren.
leuk dat je zo'n kaart mocht maken.
het weer is hier koud maar boven 0, rond 8 graden. Ik vind het wel meevallen soms en soms niet haha.
kus -
11 December 2010 - 14:31