6e week stage - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Shanylla Santokhi - WaarBenJij.nu 6e week stage - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Shanylla Santokhi - WaarBenJij.nu

6e week stage

Door: shanylla

Blijf op de hoogte en volg Shanylla

11 Oktober 2010 | Suriname, Paramaribo

Hallo lieve mensen,

Inmiddels zijn de drukke dagen op het werk achter de rug, hoop ik tenminste :P
Heb vrijdag gewerkt bij Ballroom Torarica, waar de Seminar: Herdenkings Vredestraktaten werd gehouden. Ik moest de beamer bedienen en ervoor zorgen dat alle presentaties soepel verliepen. Niet echt iets dat te maken heeft met mijn stage, maar heel veel mensen van het archief hebben gewerkt aan de Seminar om het tot een succes te maken. Ik heb de uitnodigingen, programma's, badges en een powerpoint presentatie gemaakt.
En ik maak ook deel uit van het archief dus was ik vrijdag ook van de partij. Het was wel een hele aparte ervaring! Ik zat op de eerste rij en al de belangrijke mensen zaten om mij heen. Heb de Minister van Justitie en Politie M. Misiedjan, Minister van Regionale ontwikkelingen L. Diko en Minister van Binnenlandse Zaken S. Moestadja gezien. Echt leuk vond ik het.
Later was er een receptie, waarvoor ik ook uitgenodigd was. Helaas had ik al andere afspraken dus ben ik niet geweest.

Dit weekeinde ben ik eindelijk weer uitgeweest. Ben na de bios van hier geweest "TBL Cinemas", was gezellig en leuk. Heb de film "Social Network" gezien, gaat over Facebook, echt lachen :P
Maar Pathe is toch leuker en heeft veel betere en lekkere popcorn ;) En ik mis Pathe imax...
Voor suriname is TBL wel een hele leuke bios.
Ben zaterdag naar een Poolparty van de Anton de kom universiteit van Suriname geweest. Nou ik dacht het gaat een lekkere drukke en wilde feest worden aangezien het allemaal studenten waren, maar iedereen keek gewoon maar naar elkaar. Dansvloer was gewoon leeg, echt jammer was dat. Ben verder naar het Pannekoek en Poffertjes cafe geweest en daar noemen zij de aardappelwedges vlaamse friet hahaha
grappig
Ben ook naar Shooters geweest, wat een soort dicotheek/bar is. Heel gezellig was het daar en daarna ben ik naar de welbekende Zsazsazsu geweest, zag heel veel stagiaires daar van Nederland.
Het was weer een gezellig weekeinde :)

Ben benieuwd wat ik allemaal deze week ga doen, vandaag werk ik aan het Magazijn Administratie Systeem, dat eigenlijk al af moest zijn. Door al de drukte van de Seminar hebben we de deadline niet kunnen redden, maar dat snapt de opdrachtgever wel.

Ik hoop dat jullie hebben genoten van de foto's.
Tot de volgende keer!
Tang boeng mi gudu's

• 11 Oktober 2010 - 13:13

Daryl:

racist, "voor Suriname is het wel een leuke bios" :P
    j/k of course, klinkt wel tof, al die 'belangrijke mensen' ontmoeten enz.
    Goed om te lezen dat je nog tijd hebt om uit te gaan, want t moet geen werkvakantie worden he :p

• 11 Oktober 2010 - 14:05

Gabriël Jansen:

Hoi Shanylla,
    Je hebt een leuk verslag geschreven. Ben je nu al een bekende persoonlijkheid? Mis je Nederland en de Nederlandse studie cultuur? Ik wens je een gezellige week.
    Gabriël.